in uw hotelkamers
Draadloos
internet?

Ontdek de mogelijkheden van WiFi TOTAAL!

Wifi voor de gasten
Een plan op maat

Ik vertel u niks nieuws als ik zeg dat gasten anno 2014 draadloos internet op de kamer verwachten. Als dit netwerk instabiel is of traag dan levert dat negatieve reactie's op. Gelukkig zijn er voldoende goede producten te verkrijgen om dit te voorkomen.
 
WiFi-Totaal levert draadloze oplossingen die voor u als ondernemer financieel interessant zijn. Onze systemen kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan ons ticket systeem dat geheel in de cloud werkt. Dat betekend voor u dat u geen last heeft van een grote investering maar toch een interessant terug verdien model kunt hanteren. Alle hardware word door ons in de gaten gehouden, zo kunnen we problemen preventief oplossen en u adviseren over u netwerk.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze producten
Wij maken gebruik van alleen het beste van het beste

 • Outdoor zendschotel

  De nanobeam is een solide (buiten)zendschotel en wordt voornamelijk gebruikt voor point-to-point verbindingen (ook wel straalverbindingen genoemd). We creeeren diverse point-to-point verbindingen (aantal is afhankelijk van de grote van uw omgeving) om zoedoende internet te krijgen bij de masten. De nanobeam kan eenvoudig gemonteerd worden.
 • Gasten access point

  Om het internetsignaal te verdelen onder uw gasten maken we gebruik van een kwalitatief hoogwaardige client access point in combinatie met een sterke antenne. Dit kan een omni antenne zijn (360°) of een sector antenne (120°). De gasten die zich aanmelden om dit access point worden direct omgeleid naar het ticketsysteem.

Hotel Ticketsysteem
ALLES IN DE CLOUD


Totale vrijheid

Het online ticketsysteem van WiFi totaal is een uitstekende oplossing om uw gasten netwerk te monitoren. U kunt via internet inloggen in het systeem, om vervolgens op een eenvoudige wijze tickets aan te maken en uit te printen voor uw gasten. U bent zelf vrij om te bepalen of (en hoeveel) uw gasten moeten betalen voor internettoegang.
 

Geen grote inverstering

Doordat ons ticketsysteem in de cloud werkt hoeft u geen grote investering te doen, kunt u het overal gebruiken, is de bediening voor u of uw personeel zeer eenvoudig en heeft het geen onderhoud nodig
 • “Door hun kennis in de ICT konden ze niet alleen een geweldige draadloze oplossing aanbieden, maar ons ook adviseren over de beste voorwaarden voor het leveren van zo’n netwerk.”
  Harm Brandt - Vakantiepark Schouwenduin (Burgh Haamstede)
 • “Door de WiFi scan kregen we vooraf een uitstekend beeld over de signaal verdeling en het totale kosten plaatje"
  Agnes Bekendam - Camping de Poppe (Markelo)
 • “Eindelijk een goed draadloos netwerk op onze camping en dat voor een schappelijke prijs!"
  Annet van Oosten - Camping ’t Hofje van Hoog-Zuthem (Zwolle)