Hoe krachtig is uw
camping
wifi?

Ontdek de mogelijkheden van camping wifi!

 

WiFi op de camping
Een plan op maat

Om een goed en deskundig draadloos internet - of wifi - advies te kunnen geven is een bezoek op locatie nodig. Tijdens dit bezoek voeren wij een scan uit met geavanceerde zendapparatuur voor Wi-Fi. We bepalen dan op welk kanaal en frequentie uw draadloos netwerk het beste zal functioneren en er wordt bepaald hoeveel accespoints en antennes er nodig zijn om uw camping volledig te dekken met WiFi.
 
Onze bedrijfswagens zijn voorzien van alle apparatuur die benodigd zijn voor een professionele scan. Deze WiFi scan neemt ongeveer een dag in beslag. Als de scan volledig voltooid is maken we een rapport en een plan van aanpak. Bij dit rapport is direct een offerte inbegrepen. Na akkoord is de levertijd van uw WiFi hotspot(s) ongeveer 1 week.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze producten
Wij maken gebruik van alleen het beste van het beste

 • Outdoor zendschotel

  De nanobeam is een solide (buiten)zendschotel en wordt voornamelijk gebruikt voor point-to-point verbindingen (ook wel straalverbindingen genoemd). We creeeren diverse point-to-point verbindingen (aantal is afhankelijk van de grote van uw omgeving) om zoedoende internet te krijgen bij de masten. De nanobeam kan eenvoudig gemonteerd worden.
 • Gasten access point

  Om het internetsignaal te verdelen onder uw gasten maken we gebruik van een kwalitatief hoogwaardige client access point in combinatie met een sterke antenne. Dit kan een omni antenne zijn (360°) of een sector antenne (120°). De gasten die zich aanmelden om dit access point worden direct omgeleid naar het ticketsysteem.

Ticketsysteem
alles in de cloud


Totale vrijheid

Het online ticketsysteem van WiFi totaal is een uitstekende oplossing om uw gasten netwerk te monitoren. U kunt via internet inloggen in het systeem, om vervolgens op een eenvoudige wijze tickets aan te maken en uit te printen voor uw gasten. U bent zelf vrij om te bepalen of (en hoeveel) uw gasten moeten betalen voor internettoegang.
 

Geen grote investering

Doordat ons ticketsysteem in de cloud werkt hoeft u geen grote investering te doen, kunt u het overal gebruiken, is de bediening voor u of uw personeel zeer eenvoudig en heeft het geen onderhoud nodig.
 • “Door hun kennis in de ICT konden ze niet alleen een geweldige draadloze oplossing aanbieden, maar ons ook adviseren over de beste voorwaarden voor het leveren van zo’n netwerk.”
  Harm Brandt - Vakantiepark Schouwenduin (Burgh Haamstede)
 • “Door de WiFi scan kregen we vooraf een uitstekend beeld over de signaal verdeling en het totale kosten plaatje"
  Agnes Bekendam - Camping de Poppe (Markelo)
 • “Eindelijk een goed draadloos netwerk op onze camping en dat voor een schappelijke prijs!"
  Annet van Oosten - Camping ’t Hofje van Hoog-Zuthem (Zwolle)