Is er al WiFi op uw
evenement?

Ontdek de mogelijkheden van WiFi TOTAAL!

WiFi op evenementen
Online op het festival, de beurs of in de seminar!

Evenementen heb je in alle soorten en maten. Een sport evenement lijkt niks op een seminar en een beurs ziet er weer heel anders uit dan een festival. Toch hebben al deze evenementen vandaag de dag 1 ding met elkaar gemeen namelijk : De bezoekers verwachten draadloos internet.
 
WiFi-Totaal levert complete oplossingen die een WiFi dekking garanderen! Door onze kennis en goede productlijn lukt het ons keer op keer om een eindresultaat neer te zetten waar zowel u als organisatie als de bezoeker van uw evenement tevreden mee is!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

producten bij evenementen
Wij maken alleen gebruik van de beste apparatuur

 • Outdoor zendschotel

  De nanobeam is een solide (buiten)zendschotel en wordt voornamelijk gebruikt voor point-to-point verbindingen (ook wel straalverbindingen genoemd). We creeeren diverse point-to-point verbindingen (aantal is afhankelijk van de grote van uw omgeving) om zoedoende internet te krijgen bij de masten. De nanobeam kan eenvoudig gemonteerd worden.
 • Gasten access point

  Om het internetsignaal te verdelen onder uw gasten maken we gebruik van een kwalitatief hoogwaardige client access point in combinatie met een sterke antenne. Dit kan een omni antenne zijn (360°) of een sector antenne (120°). De gasten die zich aanmelden om dit access point worden direct omgeleid naar het ticketsysteem.

Waarom Wifi-totaal?
Kennis en ervaring!


Helder overzicht van het netwerk

Alle apparatuur die wij gebruiken om uw evenement van WiFi te voorzien word door ons in de gaten gehouden. Wij weten op elk moment precies hoeveel mensen er actief zijn op het netwerk en hoeveel data verkeer er per gebruiker word afgenomen. Op deze manier voorkomen wij storingen en kunnen we ervoor zorgen dat iedereen plezier heeft van het netwerk.
 

Ervaring en kennis

Onze ervaring en kennis reikt verder dan alleen evenementen. Wij zijn voor veel bedrijven de totaal oplosser voor hun ICT. Dit betekend dat wij niet alleen probleemloos het WiFi netwerk aanleggen, maar dat wij u ook helpen met het leveren van de beste voorwaarden voor zo'n netwerk!

 • “Door hun kennis in de ICT konden ze niet alleen een geweldige draadloze oplossing aanbieden, maar ons ook adviseren over de beste voorwaarden voor het leveren van zo’n netwerk.”
  Harm Brandt - Vakantiepark Schouwenduin (Burgh Haamstede)
 • “Door de WiFi scan kregen we vooraf een uitstekend beeld over de signaal verdeling en het totale kosten plaatje"
  Agnes Bekendam - Camping de Poppe (Markelo)
 • “Eindelijk een goed draadloos netwerk op onze camping en dat voor een schappelijke prijs!"
  Annet van Oosten - Camping ’t Hofje van Hoog-Zuthem (Zwolle)